Routebeschrijving

Hof van Schoterland is zeer eenvoudig bereikbaar. Als u aan komt rijden via de snelweg (A7/A32) kunt u de richting Heerenveen aanhouden. Op het knooppunt Heerenveen kunt u de A32 richting Zwolle nemen. U komt dan vanzelf de afslag Mildam tegen. Komt u vanuit de richting Zwolle komt u vlak voor Heerenveen ook de afslag Mildam tegen.

Voor een makkelijke routebeschrijving kunt u kijken op www.locatienet.nl.

Vanuit de richting A32 / HEERENVEEN:
Neem op de A32 de afslag Mildam. Volg de borden richting Mildam. U komt nu op de Schoterlandseweg. Volg deze voor ongeveer 5 km. U rijdt dan Mildam binnen. Na het binnenrijden van Mildam vindt u Hof van Schoterland na ca. 100 meter aan de rechterkant van de weg. De parkeergelegenheid van Hof van Schoterland vindt u als u vlak vóór Hof van Schoterland rechtsaf slaat, en vervolgens meteen linksaf slaat.

Vanuit andere richtingen:
Volg de aanwijzingen Mildam. Als u Mildam binnenrijdt vindt u Hof van Schoterland na ca. 500 meter aan de linkerkant van de weg. De parkeergelegenheid van Hof van Schoterland vindt u als u vlak ná Hof van Schoterland linksaf slaat, en vervolgens meteen weer linksaf slaat.

Openbaar vervoer:
Hof van Schoterland is te bereiken met de buslijnen 15 (Heerenveen-Hoornsterzwaag v.v.) en 16 (Heerenveen/Drachten-Assen v.v.). Kijk op www.9292ov.nl voor meer informatie.

 


Grotere kaart weergeven